Колишнього народного депутата засудили до 12 років тюрми

Колишнього народного депутата засудили до 12 років тюрми

Суд визнав народного депутата України IV–VIII скликань Дмитра Святаша винним у закликах до зміни меж території України. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Правоохоронці не називають ім’я засудженого, але з матеріалів справи випливає, що йдеться про Дмитра Святаша (група "Відродження").

Упродовж 2008-2014 років колишній народний депутат, бувши бенефіціаром групи підприємств, які займалися складанням та продажем автомобілів з рф, організував неповернення раніше отриманого кредиту в банківській установі на суму понад 50 мільйонів доларів. Він передав у заставу банку близько 200 об’єктів нерухомості та корпоративні права.

Унаслідок цього компанія, яка викупила борги банку, зазнала шкоди на 2,2 мільярдів гривень.

Нагадаємо, рейс OS434 авіакомпанії Austrian Airlines, який прямував з Пальма-де-Майорки (Іспанія) до Відня (Австрія), зазнав серйозних пошкоджень внаслідок граду. Про це повідомила сама авіакомпанія у заяві для ABC News.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у місті Ромни Сумської області сталося займання у цеху підприємства, на якому зберігалася велика кількість горючих матеріалів. Про це повідомили у ДСНС Сумщини.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території одного із підприємств у Ромнах. На місце події прибули місцеві рятувальники, а також співробітники ДСНС з обласного центру.

Головне