Колишній зять став чоловіком на 36 років старшої тещі, щоб безперешкодно перетнути кордон, — ДПСУ

Колишній зять став чоловіком на 36 років старшої тещі, щоб безперешкодно перетнути кордон, — ДПСУ

На українсько-угорському кордоні викрито спробу незаконного перетину, у пункті пропуску "Тиса" прикордонники Чопського загону зупинили 42-річного чоловіка та 78-річну жінку, які намагалися виїхати з України як подружжя. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон

За повідомленням Державної прикордонної служби України, чоловік планував скористатися інвалідністю "дружини" як підставою для виїзду за кордон, нібито супроводжуючи її на лікування в Італію. Однак під час перевірки з'ясувалося, що насправді жінка є тещею чоловіка, а його справжня дружина з дитиною вже перебувають в Італії.

Прикордонники встановили, що пара уклала фіктивний шлюб ще минулого року в Києві. Чоловік є уродженцем Хмельниччини, а жінка - з Луганщини. Метою цієї схеми було допомогти зятю отримати відстрочку від призову на військову службу та полегшити його виїзд за кордон.

У результаті чоловікові було відмовлено у перетині кордону. Обом учасникам цієї "сімейної драми" тепер загрожує кримінальна відповідальність. Дії жінки можуть бути кваліфіковані за статтею 332 Кримінального кодексу України, а чоловіка - за статтею 336.

Нагадаємо, прокуратура показала фото наслідків ракетного обстрілу Кривого Рогу, який стався у п'ятницю, 27 вересня. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Балаш Орбан, помічник прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, викликав обурення своєю заявою щодо гіпотетичного російського вторгнення в Угорщину. Про це повідомило видання Bloomberg.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.