Клименко про розслідування авіакатастрофи у Броварах: Маємо три версії

Клименко про розслідування авіакатастрофи у Броварах: Маємо три версії

Авіакатастрофа у Броварах, яку проводжують розслідувати співробітники правоохоронних органів, має три основні версії. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, наразі основними версіями є порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та диверсія.

Клименко наголосив, що поки робити висновки щодо причин трагедії зарано. На його думку, необхідно дочекатися результатів проведених експертиз.

Міністр внутрішніх справ також додав, що розслідування трагедії у Броварах ведуть Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора.

"Я пропоную дочекатися результатів проведених експертиз, у тому числі із залученням іноземних, передусім французьких, спеціалістів", - наголосив Ігор Клименко.

Нагадаємо, вранці 18 січня гелікоптер, у якому перебувало керівництво МВС, впав на дитячий садок. Авіакатастрофа у Броварах забрала життя 14 осіб, зокрема однієї дитини. Ще 27 осіб були поранені, у тому числі 11 дітей. Серед загиблих були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та державний секретар Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, голова МВС Ігор Клименко повідомив, що розслідування авіакатастрофи в Броварах, яка сталася 18 січня, може завершитися через один-два місяці. Також він наголосив, що після катастрофи усім керівникам МВС заборонили пересуватися гелікоптерами. Посадовці тимчасово можуть використовувати лише автомобільний транспорт.

Головне