Кількість загиблих внаслідок ударів по Куп’янську збільшилась до двох (фото)

Кількість загиблих внаслідок ударів по Куп’янську збільшилась до двох (фото)

Кількість загиблих внаслідок авіаударів по Куп’янську збільшилась до двох осіб. Про це повідомили в управлінні ДСНС Харківської області.

Рятувальникам вдалось деблокувати з-під завалів тіла двох загиблих: жінки та фрагменти тіла (попередньо чоловіка).

Учора ворожа авіація скинула керовані авіабомби на житлові райони міста.

Станом на зараз відомо про двох загиблих – сьогодні рятувальники деблокували з-під завалів тіло чоловіка. Поранено пʼять людей.

Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років. За іншими адресами зазнали травм чоловіки 69 та 44 років, повідомили в прокуратурі. Також з-під завалів будинку деблокували 69-річну жінку, госпіталізована з переломом кінцівки до лікувальної установи.  Близько 22 години з-під завалів деблокували тіло 55-річної жінки. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо здійснило масований обстріл Слов'янська та Краматорська ввечері 17 лютого. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його даними, у Краматорську загарбники поцілили ракетами у промислову зону та приватний сектор і знищили два будинки, ще щонайменше 23 домівки було пошкоджено. Під завалами опинилися люди. Щодо Слов'янська, то там ворог влучив у школу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 17 лютого, українські Сили оборони стримували війська рф на 8 напрямках фронту найгарячіше було на Мар'їнському: загалом на фронті відбулося 82 бойових зіткнення. Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

 

Головне