Кількість загиблих внаслідок зсуву ґрунту у Грузії зросла до 26: безвісти зниклими залишаються сім осіб

Кількість загиблих внаслідок зсуву ґрунту у Грузії зросла до 26: безвісти зниклими залишаються сім осіб

Кількість жертв зсуву ґрунту на грузинському курорті Шові, який стався на початку серпня, вже склала 26 осіб. Про це повідомляє грузинська служба Радіо Свобода з посилання на дані Міністерства внутрішніх справ Грузії.

"15 серпня під час пошукових робіт у Шові в зоні лиха рятувальники знайшли тіло ще однієї людини - наразі виявлено 26 загиблих внаслідок обвалу", - ідеться у повідомленні.

Також повідомляється, що станом на 15 серпня зниклими безвісти після зсуву ґрунту в Шові вважаються сім осіб, їхні пошуки тривають. 

Місцеві рятувальники шукають людей не лише у епіцентрі катастрофи, але і в прилеглих руслах річок. Для цього вони використовують екскаватори, якими перекопуючи висохлу землю і шукають там тіла зниклих.

Нагадаємо, 3 серпня на грузинському курорті Шові у високогір’ї Рачі стався зсув ґрунту. Відразу після зсуву близько 30 осіб вважалися зниклими безвісти. Шові це курортне селище у високогірному регіоні Рача-Лечхумі та Квемо Сванеті, в Онському муніципалітеті, що розташоване на висоті 1,5 тисячі метрів над рівнем моря.

Як повідомляли "Ми-Україна", серед загиблих внаслідок зсуву ґрунту на грузинському курорті Шов є громадянка України. Загинула українська медійниця Аліна Поліковська. 30-річна жінка перебувала у Грузії з чоловіком та трьома дітьми.

Головне