Кількість щоденних атак буде збільшуватися: в українській розвідці попередили жителів Москви

Кількість щоденних атак буде збільшуватися: в українській розвідці попередили жителів Москви

Протиповітряна оборона в Москві не здатна захистити громадян, тож жителям російської столиці слід очікувати нових атак безпілотників. Відповідну заяву зробив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

"Поняття безпеки все більше віддаляється від жителів Москви. Весь світ продовжує бачити, що російська оборонна система і країна, яка претендує на провідну роль на ринку озброєнь, неефективна, застаріла і не може адекватно відповідати на сучасні виклики", - зазначив представник української розвідки.

Також Юсов наголосив, що режим Путіна продовжує вести систему державного управління в росії до деградації.

"Можливо, ця тенденція приведе жителів Москви до правильних висновків - вірити чи не вірити російському телебаченню і російській пропаганді, продовжувати чи не продовжувати підтримувати злочинний режим", - заявив представник ГУР МО.

Разом з тим він припустив, що атак на російські міста щодня ставитиме більше.

"З огляду на динаміку останніх місяців, кількість, географію та інтенсивність, логічно припустити збільшення кількості щоденних атак", - наголосив Андрій Юсов.

Крім того він заявив, що Україна чинить справедливо, завдаючи ударів у відповідь.

"Унаслідок злочинної та геноцидної війни Путіна проти України українці позбавлені можливості користуватися повітряним транспортом, літаки і наші аеропорти не працюють або зруйновані. Сьогодні москвичі можуть відчути щось подібне", - заявив Андрій Юсов.

Як повідомляли "Ми-Україна", вночі 9 серпня у російській столиці Москві знову було неспокійно. Місто атакували безпілотники. Місцева влада заявила, що на підльоті до Москви було знищено два БПЛА - один в районі Домодєдово, інший в районі Мінського шосе.

Головне