Кількість поранених внаслідок авіаударів по Запоріжжю зросла до 10 осіб, — ДСНС

Кількість поранених внаслідок авіаударів по Запоріжжю зросла до 10 осіб, — ДСНС

За оновленими даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), кількість постраждалих внаслідок російського авіаудару по Запоріжжю збільшилася до 10 осіб. Про це повідомили у пресслужбі.

Серед поранених - п'ятеро чоловіків, три жінки та двоє дітей віком 9 і 13 років.

Атака відбулася ввечері 19 жовтня, коли російські війська здійснили повітряний напад на місто. Внаслідок потужної вибухової хвилі було пошкоджено скління та фасади як житлових багатоквартирних будинків, так і інших будівель у місті.

Цей інцидент є черговим свідченням продовження агресивних дій російських збройних сил проти цивільного населення України. Місцева влада та рятувальні служби продовжують оцінювати масштаби руйнувань та надавати необхідну допомогу постраждалим.

Ситуація в Запоріжжі залишається напруженою, місцевим жителям рекомендується дотримуватися правил безпеки та слідкувати за офіційними повідомленнями. Українські захисники продовжують стояти на варті безпеки міста та його мешканців.

Нагадаємо, внаслідок росіян, які завдали авіаудару по Сумщині загинув 62-річний чоловік. Про це повідомив повідомив Офіс генерального прокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти активно використовують авіацію, зокрема скидають КАБи, та атакують на східних і південних напрямках, особливо в районах Покровська та Курахового. 

Головне