Кількість поранених в Харкові зросла до 16 осіб, - Терехов

Кількість поранених в Харкові зросла до 16 осіб, - Терехов

Внаслідок обстрілу російськими військами цивільної інфраструктури Харкова ввечері в суботу, 30 грудня, кількість поранених зросла до 16 осіб.

Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі. За його словами, за попередньою інформацією, загиблих серед місцевих немає.

Терехов наголосив, що сім’ї, які постраждали від удару по Харкову - отримають допомогу. Як зазначив мер, людей тимчасово будуть розселяти у гуртожитки, доки не зроблять ремонт у будинку.

Також мер міста розповів про те, що постраждала й місцева лікарня — там вибуховою хвилею вибило вікна, передає кореспондентка "Ми-Україна" Ірина Антонюк.

Прокурор Харківської обласної прокуратури також заявив, що внаслідок обстрілу Харкова з комплексів С-300 з Бєлгородської області росії було частково зруйновано готельний комплекс Kharkiv Palace. Також одна з ракет влучила в житловий будинок. Серед поранених дитина та іноземний журналіст.

Нагадаємо, у Харкові ввечері у суботу, 30 грудня, лунають вибухи. Відомо, що російські окупанти вдарили по центральній частині міста. Також є поранені. Наразі загарбники вже нанесли по обласному центру шість ударів. Є пошкодження цивільної інфраструктури. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в арсеналі армії рф залишається значна кількість зенітних ракет С-300. Військовий експерт Павло Нарожний зазначив, що запас становить понад 5000 одиниць. Попри використання понад 100 ракет росіянами під час масованого удару 29 грудня накопиченого арсеналу для нових атак у них вистачить. 

Головне