Київщина: мер Бучі показав величезну вирву внаслідок падіння збитої ворожої ракети

Київщина: мер Бучі показав величезну вирву внаслідок падіння збитої ворожої ракети

В ході масованого ракетного обстрілу, який армія рф вчинила зранку 15 лютого, постраждала також і Київщина. Руйнування зафіксовані в межах Бучанської громади. 

Як розповів міський голова Бучі Анатолій Федорук, нині відомо про як мінімум п'ять понівечених приватних домогосподарств. Попередньо. минулось без травмованих чи загиблих.

"Через падіння уламків вибиті вікна, пошкоджений дах. Найголовніше — обійшлося без жертв, на щастя", - зазначив він.

Федорук також продемонстрував масштаби вирви, яку утворилась на місці падіння однієї зі збитих ракет агресора. 

Нагадаємо, вранці у четвер, 15 лютого, росіяни здійснили черговий масований пуск ракет по українських містах. Повітряна тривога по території всієї країни розпочалась орієнтовно о 5:00 ранку. Вибухи лунали у Львові, Києві, Запоріжжі, Полтаві та Хмельницькій області. В останній пошкоджено цивільні об’єкти. У Запоріжжі в результаті вранішньої ворожої атаки постраждали чотири людини, у місті є руйнування цивільної інфраструктури. На Полтавщині зафіксовано влучання у складське приміщення у Миргородському районі.

Як писав "Ми-Україна", в ОК "Південь" наголосили, що ранкова ракетна атака готувалася одразу після попередньої, не варто прив'язувати її до ніяких подій, зокрема затоплення чергового ворожого десантного корабля.

 

Головне