Київ: 35 будинків у Дніпровському районі залишилися без світла внаслідок нічної атаки

Київ: 35 будинків у Дніпровському районі залишилися без світла внаслідок нічної атаки

У столичному Дніпровському районі станом на ранок 13 грудня без електропостачання залишаються жителі більш трьох десятків будинків приватного сектору. Причина - обриви та пошкодження ліній електропередачі уламками збитих ракет ворога, яким він атакував місто цієї ночі.

"35 приватних будинків залишаються без світла внаслідок пошкоджень ліній електропередачі уламками ракет", - інформує КМДА.

На місцях вже працюють енергетики. За попередніми прогнозами, світло в оселі киян у Дніпровському районі повернуть до 14:00/  

Як відомо, рівно о 3-ій ночі вороже військо вдарило по Києву 10 балістичними ракетами. Попередньо, для атаки росіяни застосували снаряди 48Н6, які випускали з комплексу С-400, а також "Іскандери". ППО ліквідувала усі цілі, скеровані на столиці, проте без руйнувань та постраждалих не минулось. 

Так, цієї ночі було зафіксовано біля десятка випадків падіння уламків, які призвели до виникнення пожеж, руйнувань та травмувань людей у чотирьох районах української столиці - Голосіївському, Дарницькому, Деснянському та Дніпровському. В останньому, зокрема, постраждала дитяча лікарня та водогін. За останніми даними міської влади, внаслідок нічної атаки у Києві постраждали 53 осіб, 20 з них ушпиталено. 

Нагадаємо, також цієї ночі окупанти запускали по Україні і безпілотники. Всі 10 "шахедів" росіяни запустили з території Криму.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 11 грудня під час попередньої спроби вдарити по Києву балістикою загарбники використали вісім ракет. Того дня також ППО також збила всі цілі, однак, як і цього разу, не минулося без постраждалих. 

Головне