Karma Police в дії: велика вода прийшла у російські Сочі (ВІДЕО)

Karma Police в дії: велика вода прийшла у російські Сочі (ВІДЕО)

У Сочі стався потоп у середу, 14 червня, рано вранці. Велика вода пришла в один з районів російського міста після потужних злив, що призвели до виходу річки Мацеста з берегів, пишуть росЗМІ.

Підтоплено спальні райони, на вулицях стоять автомобілі — вода сягає практично дахів.

"В результаті сталося підтоплення автомобілів, прибудинкових територій, цокольних приміщень та приміщень на перших поверхах... Стихія пошкодила мережі газопроводу. На місцях працюють аварійні бригади", – вказано у повідомлені оперативного штабу регіону.

Місцева влада зазначила, що упродовж учорашньої ночі за годину випало не менше 15 мм опадів та попередила місцеве населення, що сьогодні ще дощитиме.

Сочинський міський голова Олексій Копайгородський оголосив про закриття місцевих пляжів через негоду.

У Краснодарському краї окрім Сочі підтопило також Отрадненський район. Там із берегів вийшла річка Кува. Наразі відомо про підтоплення понад 100 будинків.

Нагадаємо, керівник інституту водних проблем Михайло Яцюк заявив, що після затоплення південних регіонів України через підрив росіянами Каховської ГЕС на цих територіях можуть виникнути інфекційні захворювання. За його словами, вода у Каховському водосховищі вже тривалий час була забруднена. Разом з тим він назвав підрив Каховської ГЕС техногенною катастрофою світового масштабу.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія у середу, 14 червня, обстріляла Одесу ракетами типу “Калібр” з Чорного моря, в результаті загинуло троє людей, ще 13 отримали поранення. 

Головне