Камишін: Україна вийша на серійне виробництво вітчизняних "шахедів" — десятки в місяць

Камишін: Україна вийша на серійне виробництво вітчизняних

Україна вийша на серійне виробництво вітчизняних "шахедів", їх виробляють десятки в місяць. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Оборонна галузь робить значний внесок у зростання економіки країни.

“Починаючи з того, що називають "українським шахедом", ми не кажемо назву цього продукту, але вийшли на серійне виробництво його і зараз (виробляємо) десятки на місяць, продовжуючи багатьма іншими позиціями, які ми раніше виробляли зовсім мало, а зараз маємо пристойні цифри”, – сказав міністр.

Нагадаємо, у Хмельницькій області у четвер, 16 листопада, працювала протиповітряна оборона. Про це повідомив заступник очільника  Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. 

"Під час ранкової повітряної тривоги в області по ворожих цілях працювали сили ППО", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що ударні дрони противника завдали ушкоджень. Від ворожої атаки постраждав водій вантажівки.

"Внаслідок збиття однієї з повітряних цілей уламки пошкодили вантажний автомобіль. Водій отримав незначні тілесні ушкодження", - зазначив Тюрін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон здійснив перший робочий візит в Україну та заявив, що зосія марно сподівається, що Захід перенесе свою увагу від України на інші справи. Про це повідомляє пресслужба британського уряду .

"рф марно сподівається, що може "перечекати" війну", - заявив Кемерон.

Британія продовжує підтримувати український народ, який протистоїть незаконному вторгненню Путіна.

"Велика Британія та наші партнери підтримуватимуть Україну та її народ стільки, скільки їм потрібно для перемоги", - заявив Кемерон.

Головне