Кадиров відмовився зустрітися зі звільненими з полону чеченцями і зажадав, щоб вони поверталися на війну

Кадиров відмовився зустрітися зі звільненими з полону чеченцями і зажадав, щоб вони поверталися на війну

Глава Чечні Рамзан Кадиров засудив п'ятьох чеченських бійців за те, що вони потрапили в український полон. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, Кадиров заявив, що "у чеченського воїна не повинно бути жодних причин опинитися в полоні".

Глава Чечні відмовився зустрітися з цими пятьма чеченськими бійцями, які були звільнені з полону. Більше того, він заявив, що ці бійці повинні повернутися на війну.

"Виправдання можуть бути різні, але хай там що, воїн повинен довести, що у нього не було іншого виходу. І довести це потрібно, повернувшись на передову. Тому я не зустрівся з тими, хто повернувся. Це питання честі не тільки окремо взятого бійця, а й питання честі всього підрозділу, всього полку, в якому бійці служать. Нехай доведуть, що вони не уникали бою, не боялися зустрітися з ворогом і не шукали можливості скласти зброю і врятуватися від куль", - заявив Кадиров.

При цьому він заявив, що сам винен у полоні цих бійців, адже відправив воювати погано підготовлених людей.

"Усвідомлюю, що в цьому є і моя провина, що вони виявилися недостатньо підготовленими до такої ситуації", - зазначив глава Чечні.

Як повідомляли "Ми-Україна", Рамзан Кадиров продовжує докладати зусилля для збереження значущості Чечні в політичній і військовій сферах росії. Однак він побоюється, що все-таки починає втрачати прихильність російського президента Володимира Путіна.

Головне