Кадиров вбивав блогерів в інших країнах, які йому не подобались, - політолог

Кадиров вбивав блогерів в інших країнах, які йому не подобались, - політолог

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров вбивав людей у інших країнах, зокрема блогерів, які йому не подобались. Про це розповів політолог Олег Лісний в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, Кадиров дуже жорстока людина і він знищує всіх, хто йому не подобається.

"В Чечні з опозицією боролися дуже жорстоко. Навіть жорсткіше, ніж Путін в росії. Тобто він (російський президент, - ред.) саджав, а там вбивали людей. Хто-хто, а Дон зачистив опозиційний табір, який міг бути гіпотетично. Дуже жорстоко, навіть вбивав в інших країнах тих людей, які йому не подобалися, блогерів. Тобто він вбивав все, що могло гіпотетично йому загрожувати", - заявив Лісний.

Нагадаємо, раніше речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що глава Чеченської республіки росії Рамзан Кадиров перебуває у дуже важкому стані.

“Ми можемо підтвердити, що в нього (Кадирова) чергове важке загострення, і він перебуває у дуже тяжкому стані останні кілька днів”, – заявив Юсов.

Як повідомляли "Ми-Україна", глава Чечні Рамзан Кадиров засудив п’ятьох чеченських бійців за те, що вони потрапили в український полон. Він заявив, що “у чеченського воїна не повинно бути жодних причин опинитися в полоні”.

Головне