Кадирівці влаштували стрілянину в центрі Москви: два загиблих, один поранений

Кадирівці влаштували стрілянину в центрі Москви: два загиблих, один поранений

У центрі Москви відбулася стрілянина, внаслідок якої загинули двоє людей, а щонайменше один отримав поранення. Інцидент стався біля офісу маркетплейсу Wildberries. Поліцейські затримали близько 30 осіб.

Про це повідомляють росЗМІ. 

Стрілянина сталася в центрі Москви поблизу офісу маркетплейсу Wildberries. За попередніми даними, внаслідок інциденту загинуло двоє людей, а щонайменше один отримав поранення. Поліцейські вже затримали близько 30 осіб, які можуть бути причетні до події.

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко у своєму Telegram-каналі написав, що Кадиров не виконує взятих зобов'язань щодо захисту Бокальчука та отримання частки в Wildberries, що могло стати причиною інциденту.

Коваленко також підкреслив, що Москва залишається вразливою до дій кадирівців і зазначив відсутність реакції з боку ФСБ та інших служб. Він порівняв нинішню ситуацію в Москві з обіцянками президента Путіна щодо боротьби з чеченськими бойовиками, зауваживши, що тепер чеченський кримінал вільно почуває себе в центрі російської столиці.

“Звісно, що російські націоналісти мали б зайнятися цим питанням, якщо не хочуть завтра платити данину кадирівцям”, - йдеться у повідомленні Коваленко. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Румунії заявили, що НАТО має відреагувати на вторгнення росії в повітряний простір країни Міністр оборони Румунії Анджел Тілвар закликав НАТО до рішучих дій у відповідь на порушення повітряного простору Альянсу російськими безпілотниками, спрямованими на Україну.

Головне