Юсов: Суровікін знищив російський ракетний потенціал

Юсов: Суровікін знищив російський ракетний потенціал

Російський генерал Сергій Суровікін, який раніше був командувачем Об’єднаного угруповання військ в Україні, знищив російський ракетний потенціал, і він вже не повернеться до довоєнного стану. Про це в в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна" розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, минулого року в рф був великий запас ракетних озброєнь, але Суровікін знищив цей ракетний арсенал.

“Минулого року у ворога було значно більше запасів ракетних озброєнь і попри те, що виробництво там триває, до показників минулої зими і повномасштабного вторгнення, вони не можуть повернутись. Бездумно і масово використовувались ракетні удари ворогом минулого разу, коли той самий Суровікін фактично знищив ракетний арсенал росії і довів до критичного”, - зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, що росія почала частіше використовувати на полі бою озброєння часів Холодної війни. На думку представника ГУР МОЗ Андрія Юсова, це свідчить про те, що санкційна політика проти рф діє.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Україна точно не воюватиме, зіставляючи з ворогом кількість живої сили, заявив Андрій Юсов.

Головне