Єрмак підтвердив підготовку зустрічі Орбана і Зеленського після візиту Сіярто в Ужгород

Єрмак підтвердив підготовку зустрічі Орбана і Зеленського після візиту Сіярто в Ужгород

В Ужгороді у понеділок, 29 січня, глава Офісу президента Андрій Єрмак разом з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою зустрілися з главою МЗС Угорщини Петером Сіярто. Про це повідомив Андрій Єрмак.

"Сьогодні обидві сторони абсолютно чітко сказали, що є зацікавленість в проведенні зустрічі на рівні прем'єр-міністра Угорщини і президента України, і ми сьогодні зробили дуже потужний крок до цієї зустрічі", - сказав голова ОП на брифінгу.

У свою чергу Сійярто заявив, що “день буде довгий”.

Нагадаємо, в Україні планують запустити мовні курси для покращення української для військових.

Про це повідомив уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, який обговорив важливість застосування державної мови під час служби із оборонцями зі 150-го навчального центру командування Сил територіальної оборони ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Туреччині співробітники поліції затримали двох підозрюваних, які влаштували стрілянину під час богослужіння, в результаті нападу загинула людина, інформує CNN.

"Обидва підозрюваних - іноземні громадяни. Один із них із Таджикистану, а інший - росіянин, і ми припустили, що вони пов'язані з "Ісламською державою"", - зазначив міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая.

 

Головне