Стрілянина в Стамбулі: правоохоронці затримали двох підозрюваних

Стрілянина в Стамбулі: правоохоронці затримали двох підозрюваних

У Туреччині співробітники поліції затримали двох підозрюваних, які влаштували стрілянину під час богослужіння, в результаті нападу загинула людина, інформує CNN.

"Обидва підозрюваних - іноземні громадяни. Один із них із Таджикистану, а інший - росіянин, і ми припустили, що вони пов'язані з "Ісламською державою"", - зазначив міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая.

Відомо, що напередодні двоє чоловіків у лижних масках увірвалися в церкву Санта-Марія та відкрили вогонь по вірянах, які прийшли на службу. Під час нападу зловмисників загинув 52-річний чоловік на ім'я Туджер Джихан.

За однією із версій, затримані мали вбита саме Туджера Джихана, але близькі розповідають, що чоловік був добрим та не мав конфліктів і ворогів.

"У нього не було ворогів. Час від часу він приходив зі мною на месу. Він був чистою, дуже хорошою людиною... Він не мав ненависті ні до кого. Я також був в іншій церкві, і я отримав новини по телефону", - розповів дядько загиблого. 

Зазначається, що двох чоловіків затримали під час останнього рейду. Загалом правоохоронці провели рейди понад 30 місцях по всьому Стамбулу і затримали 47 осіб.

Нагадаємо, що під час в італійській церкві Санта-Марія в районі Сариєр у Стамбулі в Туреччині сталася стрілянина через яку загинула людина

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у центрі Запоріжжя чоловік вчинив стрілянину, вбивши жінку, а потім скоїв самогубство. Невідома особа двічі випустила постріли у перехожу жінку і після цього сіла на лавку.

Головне