Є тенденція до зменшення незаконного перетину кордону, — ДПСУ

Є тенденція до зменшення незаконного перетину кордону, — ДПСУ

За даними Державної прикордонної служби України, кількість спроб незаконного перетину державного кордону демонструє тенденцію до зниження. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко у ефірі "Ми-Україна" раніше.

Порівняно з липнем, у серпні спостерігалося зменшення таких випадків. Ця тенденція зберігається і у вересні - значного зростання порушень не зафіксовано.

Прикордонники активно протидіють нелегальній міграції. За цей період було виявлено понад 600 груп, які пропонували послуги з незаконного переправлення осіб через кордон.

"Якщо порівняти серпень з липнем, то ми спострігаємо тенденцію до зменшення спроб перетину кордону. Протягом вересня, протягом цих днів є також збільшення спроб незаконного перетину кордону не фіксується", - зазначив речник ДПСУ Андрій Демченко.

Нагадаємо, найінтенсивніші бойові дії за минулу ніч відбувалися на Курахівському та Покровському напрямках. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Руслан Музичук, речник Національної гвардії України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати Америки підтвердили свою беззастережну підтримку Ізраїлю в умовах зростаючої напруженості на Близькому Сході. Про це повідомив Пентагон за підсумками розмови між міністром оборони США Ллойдом Остіном та його ізраїльським колегою Йоавом Галантом.

Головне