Я не задоволений роботою ТЦК, інакше не потрібен би був законопроєкт про мобілізацію, - Залужний

Я не задоволений роботою ТЦК, інакше не потрібен би був законопроєкт про мобілізацію, - Залужний

Головнокомандувач Збройних сил України Володимир Залужний заявив, що не задоволений роботою ТЦК, інакше не треба було б обговорювати законопроєкт про мобілізацію.

Про це він розповів під час брифінгу у вівторок, 26 грудня, передає кореспондентка "Ми-Україна" Олена Чернякова.

За його словами, робота по зміні керівництва територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП) продовжується. Проте на безпосередню роботу центрів це не вплинуло.

"Люди, які працюють в ТЦК - це окрема спеціальність, необхідно мати певний набір знань, набір навичок і умінь, які дозволяють працівникам ТЦК виконувати свої обов'язки. Як ззовні ТЦК, так і всередині цього організму. Але станом на сьогодні хочу сказати, що можливості по прийому особового складу територіальні центри комплектування не втратили", - зазначив головнокомандувач ЗСУ на брифінгу.

Він додав, що було відстежено, щоб на тих посадах, які безпосередньо відповідальні за організацію процесу мобілізації та продовження діяльності ТЦК, були люди. Це завдання вже виконано.

Нагадаємо, військове командування не хоче втручатися у питання, хто може мати відтермінування від мобілізації, заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Він наголосив, що йому потрібні люди і боєприпаси, щоб продовжувати ведення бойових дій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний пояснив мобілізацію 400-500 тис. українців - військове командування запит на цифри не робило. Він зазначив, що цю цифру військове командування сформувало на наступний рік.

Головне