Ізраїль атакував понад 200 об'єктів ХАМАС у Газі

Ізраїль атакував понад 200 об'єктів ХАМАС у Газі

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила, що вночі вони провели удари в секторі Гази проти понад 200 об'єктів, які належать групам ХАМАС і Ісламському джихаду в Палестині.

Про це пише The Times of Israel.

Ці об'єкти включають штаб-квартиру, де було убито декілька членів ХАМАС, і банк, який використовувало це угруповання.

Також відомо, що кораблі ВМС Ізраїлю здійснювали удари, зокрема, по командних центрах ХАМАС і місцях зберігання зброї в місті Газа.

Представник ЦАХАЛу, Джонатан Конрікус, повідомив, що вже 600 тисяч жителів Гази покинули район міста після попереджень ізраїльських військових, які надійшли в п'ятницю. Проте в Газі все ще залишається 100 тисяч мешканців.

Нагадаємо, більш як 350 тіл залишаються не ідентифікованими на 10-й день після вторгнення бойовиків угруповання ХАМАС на південь Ізраїлю. 

Керівник Національного інституту судової медицини Ізраїлю Чен Кугель пояснив, що деякі тіла згоріли до невпізнання, інші - занадто розклалися до того, як їх було виявлено. Кугель не виключив, що багато з наявних тіл або їх фрагментів можуть бути так і не ідентифіковані. 

Доктор розповів, що серед найболючіших випадків, які він бачив, були особи з вогнепальними пораненнями голови та тильного боку рук.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ЗСУ атакували аеродроми у Бердянську та Луганську.

Головне