ГУР: росія завезла на ТОТ спецзагони, які "малюватимуть" результати "виборів путіна"

ГУР: росія завезла на ТОТ спецзагони, які

Росіяни завезли на окуповані території України спецзагони, які будуть "малювати" результати президентських виборів рф. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

"Держава-агресор росія посилює тиск та активізує заходи з імітації так званих "виборів путіна" на окупованих  територіях. Для створення фейкової картинки "підтримки" російського диктатора окупанти відрядили на поневолені території спеціально підготовлені  загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих "виборчих комісій", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, одне із завдань цих загонів - прозвітувати до 10 березня 2024 року про готовність до "голосування" працівників підприємств на ТОТ та надати прогноз "підтримки" путіна.

Крім того окупанти вже затвердили новий "порядок" проведення "голосування" на окупованих територіях України.

"Свіжа московська методичка передбачає, що взяти участь у незаконних "виборах" на поневолених територіях можна як з російським, так і з українським паспортом, ID-карткою чи іншим документом, який посвідчує особу.

Таке рішення засвідчує провал примусової паспортизації на окупованих територіях України, а також є черговим інструментом російських спецслужб для  виявлення "неблагонадійних" українців для здійснення репресій", - наголосили у розвідці.

Як повідомляли "Ми-Україна", на тимчасово окупованій росіянами частині Луганщини жителям не обов’язково особисто відвідувати дільниці на прийдешніх так званих "виборах" президента рф. Окупанти вигадали одразу три способи для подальших фальсифікацій результатів волевиявлення населення.

Головне