У "ЛНР" на "вибори Путіна" на дільниці йти необов'язково: окупанти за голосами прийдуть самі 

У

На тимчасово окупованій росіянами частині Луганщини жителям не обов’язково особисто відвідувати дільниці на прийдешніх так званих "виборах" президента рф. Окупанти вигадали одразу три способи для подальших фальсифікацій результатів волевиявлення населення, розповів очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

  • Один з варіантів - виїзне голосування. Окупаційна влада вже уклала перелік міст та сіл, в яких виборці дільниці відкривати взагалі не будуть.
  • Ще один - видача бюлетенів для "голосування за Путіна" на прибудинкових територіях. 
  • Третій варіант - можна проголосувати на дому, попередньо залишився заявку. 

"Дільниці для голосування можна не відвідувати – знайдуть самі. А не знайдуть – ймовірно, що й зроблять вибір замість населення", - наголосив Лисогор.

Голова ОВА також зауважив, що ось уже понад тиждень ані місцева "влада" так званої "ЛНР", ані їхні комунальники ніяк не можуть впоратися з відновлення подачі світла, тепла та води в оселі луганчан в багатьох населених пунктів після негоди. Найважча ситуація - у Антрациті, Лутугиному, Перевальську, Довжанську, Слов’яносербську та поблизу них. 

"Під час негоди без світла там перебували 75 % населення. Без інших комунальних благ – 50. Із локальними аваріями служби впоралися, але більш серйозні пошкодження, зокрема, електромереж, ще залишаються", - зазначив Лисогор.

Як писав "Ми-Україна" ранше, в радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк раніше наголошував, що демократичне слово "вибори" не має нічого спільного із повторним призначенням диктатора Володимира Путіна президентом росії. Він підкреслив, що "у рф відбувається перепризначення "пахана"

Головне