ГУР показали запуск далекобійних дронів по арсеналу в Котлубані (відео)

ГУР показали запуск далекобійних дронів по арсеналу в Котлубані (відео)

Представники ГУР показали журналістам, як відбувається процес запуску дальніх дронів-камікадзе "Лютий" по об'єктах на території рф. 

Про це повідомляє CNN.

За їхньою інформацією, в атаці 29 вересня були задіяні понад 100 БпЛА.

Представники ГУР розповіли, що планування маршрутів руху дронів здійснюється з таємного місця, а самі маршрути можуть включати понад 1000 точок. 

Разом з "Лютими" використовуються й інші дрони-камікадзе, зокрема вітчизняний "Рубака", їх мета - придушити протиповітряну оборону і відволікти вогонь від "Лютого".

“Успіх місії відстежується трьома способами: за допомогою розвідки на землі, повідомлень у російських групах Telegram і, пізніше, аналізу за допомогою супутникових технологій. У результаті місія зі знищення іранських ракет в арсеналі поблизу Котлубані була успішною”, - пише видання.

Нагадаємо, підрозділи ГУР МО України провели успішну операцію зі звільнення 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців Харківської області, знищивши майже полк російських окупантів.

Як повідомляв "Ми-Україна", міністерство оборони України затвердило нову систему надання медичної допомоги на полі бою з урахуванням реального досвіду українських медиків та стандартів НАТО.

Головне