ГУР: Окупанти платять хабарі, щоб "списатися" з армії

ГУР: Окупанти платять хабарі, щоб

У армії рф спостерігається загострення проблем з особовим складом. Кількість охочих покинути службу у війні проти України зростає. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Відомо, що росіяни дають хабарі, аби списатися з армії.

"У південному військовому окрузі ЗС рф за п’ять місяців 2024 року кількість кримінальних справ за незаконне звільнення з армії через стан здоров’я та надання незаконних відпусток зросла втричі", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що майже половина таких проваджень розслідується щодо окупантів 8-ї загальновійськової армії збройних сил рф. Ще 36% припадає на 58-му загальновійськову армію держави-агресора, командувача якої навесні цього року заарештували за підозрою у корупції.

"Фіксація відповідних епізодів у вигляді кримінальних справ може свідчити про зростання рівня деморалізації особового складу  окупаційних сил та загрозливу для москви тенденцію втечі з російської армії будь-якими способами", - додали у ГУР. 

Нагадаємо, що у Маріуполі була помічена російська техніка з новим маркуванням на гусеничній техніці - трьома перевернутими трикутниками. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, державний проєкт "Хочу до своїх" має допомогти звільнити наших громадян, яких рф захопила варварським способом.

Головне