ГУР: Окупанти купують Starlink в арабських країнах

ГУР: Окупанти купують Starlink в арабських країнах

росія закуповує засоби зв’язку, зокрема й термінали супутникового інтернету Starlink для використання у війні, в арабських країнах. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

У ГУР стверджують, що їм вдалось з’ясувати, що росіяни закуповують термінали Starlink в арабських посередників.

За даними розвідників, у свіжому радіоперехопленні російські окупанти обговорюють відповідні можливості придбання терміналу супутникового зв’язку Starlink. 

"У свіжому радіоперехопленні російські окупанти обговорюють відповідні можливості придбання термінала супутникового зв’язку Starlink", - йдеться у повідомленні.

За словами одного з загарбників, "араби привозять усе: дроти, вайфай, роутер...".

Вартість закупівлі пристрою Starlink становить 200 тисяч рублів.

Нагаадаємо, сенатори США ухвалили клопотання про припинення дебатів щодо законопроєкту про виділення допомоги Україні та Ізраїлю. Про це повідомив посол України у США Оксана Маркарова.

Рішення підтримали 66 сенаторів. Проти висловились 33.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполученим Штатам доводиться витрачати по 7 млн доларів щороку на утримання конфіскованої у підсанкційного російського олігарха супер'яхти Amadea. Уряд країни закликав суд дозволити пустити його з молотка ще до закінчення судових суперечок стосовно права власності на нього, пише The Guardian.

 

Головне