Гуменюк: Українські захисники розширюють плацдарми на лівому березі Дніпра

Гуменюк: Українські захисники розширюють плацдарми на лівому березі Дніпра

На півдні України Сили оборони розширюють плацдарми на лівому березі Дніпра. Про це під час брифінгу у Media Center Ukraine-Ukrinform розповіла очільниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк.

"На сьогоднішній день можемо констатувати - наша робота дає результат. Є розширення плацдармів. Але треба усвідомлювати, що лінія фронту є дуже гнучкою і під тиском ворожих підрозділів", - зазначила вона.

За словами Гуменюк, російські підрозділи, які фіксуються на лівобережжі Дніпра краще укріплені, ніш наші бійці.

"Тому тут потрібно бути дуже обережними в інформаційному просторі та задовольнятися тією інформацією, яка може бути оприлюднена на даний момент", - наголосила очільниця пресцентру Сил оборони півдня.

Варто зауважити, що штурмові дії противника були невдалими і вони повернулися на свої позиції із втратами в особовому складі.

Нагадаємо, що російські війська намагаються штурмувати плацдарми Сил оборони на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Втім керівництво армії рф не дозволяє військовим використовувати важку техінку, адже її одразу знищують ЗСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, армія російська окупантів активізувала використання FPV-дронів, з яких скидають осколкові боєприпаси на правому березі Херсонської області.

Головне