Громадянин Китаю намагався підкупити прикордонника на Одещині

Громадянин Китаю намагався підкупити прикордонника на Одещині

Громадянин Китаю на пункті пропуску “Старокозаче” спробував запропонувати хабар прикордоннику, щоб безперешкодно потрапити на територію України. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. 

Інцидент стався під час проведення прикордонного контролю, коли іноземець не зміг пояснити мету свого перебування в Україні та не знав, куди прямує. Намагаючись вирішити ситуацію, чоловік запропонував прикордоннику хабар у розмірі 200 доларів США.

Прикордонник відмовився від неправомірної пропозиції та повідомив про випадок до Національної поліції. За даним фактом розпочато досудове розслідування за статтею 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадаємо, у Львові правоохоронці оголосили підозру 46-річному очільнику благодійної організації, який допомагав ухилянтам виїхати з України.

Як писав “Ми-Україна” раніше, прикордонники Карпатського загону разом із працівниками митниці під час контролю на кордоні виявили старовинну ікону у громадянина Великобританії, який намагався вивезти її з України.

Головне