Голову Тернопільської облради Головка звільнили відразу ж після поновлення судом на посаді

Голову Тернопільської облради Головка звільнили відразу ж після поновлення судом на посаді

Михайла Головка, якого лише кілька годин тому Львівський адміністративний суд поновив на посаді очільника Тернопільської обласної ради, знову звільнили. 

Відповідне рішення ухвалили депутати обласної ради під час засідання.

За даними місцевих ЗМІ, звільнення Головка, якого раніше затримали за хабарництво, підтримали усі депутати Тернопільської обласної ради. Головною темою засідання стало саме поновлення Михайла Головка на посаді голови Тернопільської облради.

Голосування щодо звільнення посадовця було таємним та тривало близько 40 хвилин. Всього проголосували 40 депутатів, які одноголосно підтримали звільнення Головка з посади.

Нагадаємо, у червні минулого року Михайла Головка затримали за підозрою у хабарництві. Посадовець вимагав 2,4 млн гривень у підприємця за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктури, які 2022 року проводило комунальне підприємство Тернопільської облради. Тривалий час у цій справі йшли суди, а Головко не припиняв спроби поновитися на посаді.

Раніше Ми-Україна писали, що Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду остаточно відмовилася відсторонити від посади очільника Тернопільської обласної ради Михайла Головка, якого спіймали на хабарі.

Головне