Голова Пентагону Ллойд Остін знову опинився на лікарняному ліжку: що відомо

Голова Пентагону Ллойд Остін знову опинився на лікарняному ліжку: що відомо

Очільник американського Міноборони Ллойд Остін знову опинився у відділенні інтенсивної терапії. Нині він знаходиться у Національному військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда.

"Остіна було доставлено до військово-медичного центру для огляду на наявність симптомів, що вказують на проблему з сечовим міхуром. Після серії аналізів та обстежень міністра помістили у відділення інтенсивної терапії для підтримуючого лікування та ретельного спостереження", - повідомила пресслужба Пентагону. 

У зв'язку зі станом здоров'я 70-річний міністр передав обов'язки свого офісу заступниці Кетлін Хікс. Скільки часу Остіну доведеться пробути під наглядом лікарів у відомстві не повідомили 

"Ми надамо оновлену інформацію про стан Остіна якнайшвидше", - сказав прессекретар Міністерства оборони США Пет Райдер.

Нагадаємо, у грудні в очільника Пентагону рак простати, 22 числа він переніс процедуру лікування захворювання. У перший день Нового року Остіна знову госпіталізували з сильним болем у животі, який виник внаслідок ускладнень після операції. . Первинне обстеження показало інфекцію сечовивідних шляхів. Госпіталізація Остіна упродовж кількох днів трималась під секретом, що викликало обурення серед низки законодавців. 

Міністр пробув у лікарні два тижні, потім ще два - працював удома. 1 лютого під час першої госпіталізації він визнав, що його дії щодо діагнозу та госпіталізації були помилкою. Остін заявив, що мав "розповісти президентові про свій діагноз" та перепросив за свої дії у "товаришів по команді і американського народу".

Як писав "Ми-Україна" раніше, 11 лютого 2024 року кенійський бігун на довгі дистанції Келвін Кіптум загинув у ДТП. Аварія обірвала також і життя його тренера Герваїса Хакізімани.

Головне