Голова Пентагону Ллойд Остін повернувся до роботи після лікування

Голова Пентагону Ллойд Остін повернувся до роботи після лікування

Міністр оборони США Ллойд Остін повернувся до своїх обов’язків після планової госпіталізації, під час якої пройшов мінімально інвазивну процедуру, пов'язану з проблемою сечового міхура.

Про це повідомив речник Пентагону генерал Патрік Райдер, передає Укрінформ.

"Сьогодні ввечері (24 травня, - ред.), близько 18:00 за східним часом (01:00 за київським, – ред.), міністр оборони Ллойд Дж. Остін III успішно пройшов планову нехірургічну процедуру у Національному військово-медичному центрі імені Волтера Ріда. Процедура тривала приблизно 2,5 години", - йдеться у повідомленні.

Під час його відсутності, обов’язки міністра оборони виконувала заступниця міністра Кетлін Гікс.

"Міністр Остін відновив свої функції та обов’язки о 20:25 за східним часом (03:25 за київським - ред.) і повернувся додому", - поінформував Райдер.

За словами речника, жодних змін в офіційному графіку голови Пентагону не очікується, включаючи його участь у запланованих заходах з нагоди Дня пам'яті.

Раніше стало відомо, що Остін знову пройде медичну процедуру та буде госпіталізований. Проблема сечового міхура у міністра не пов'язана з його діагнозом рак.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський показав, як Сили оборони знищують ворога на фронті. 

Головне