Глава МЗС Кулеба заявив, що росіян називати рабами недоречно – навіть вони бунтують

Глава МЗС Кулеба заявив, що росіян називати рабами недоречно – навіть вони бунтують

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не виключає, ситуація в рф може змінитися під впливом подій війни. Про це повідомляє Кулеба в інтерв'ю Delfi.

Дипломат заявив, що на сьгоднішній день він не бачить жодного фактора, який би зміг змінити ситуацію в рф.

"Російське суспільство іноді називають суспільством рабів – вони покірно слухають все, що їм нав'язує їхній рабовласник Путін. Але навіть раби бунтують. Тому я вважаю, що називати російське суспільство рабами недоречно", – вважає Кулеба.

 За його словами, принаймні на сьогодні він не бачить ніякого фактора "Х".

"Але це може змінитися, якщо зміниться ситуація на фронті та всередині Росії. Втім, для того, щоб Україна змінила ситуацію, нам потрібна зброя", – зауважив Кулеба.

Нагадємо, США готували відповідь, якби росія застосувала проти України ядерну зброю. Про це повідомляє видання The New York Times.

Як зазначає видання, Штати готові було реагувати, проте відповідь була б "неядерною". Пік стурбованості щодо можливої ядерної атаки Росії припав на жовтень 2022 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованих територіях у дитсадках виступають агітатори серед дітей та батьків. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Головне