Гендиректором "Укроборонпрому" став Олег Гуляк

Гендиректором

Наглядова рада АТ "Українська оборонна промисловість" призначила Олега Гуляка новим генеральним директором "Укроборонпрому". Про це повідомили в пресслужбі.

Вибір зроблено з-поміж понад 20 кандидатів, відбір яких проводило українське представництво міжнародної компанії Odgers Berndtson.

Процес відбору був ретельним і прозоримя, до фінального етапу дійшли три кандидати, з якими наглядова рада провела співбесіди за участі представників посольств США, Великої Британії та Німеччини.

Голова наглядової ради Давід Ломджарія підкреслив важливість призначення людини з досвідом роботи в Міністерстві оборони України та на керівній посаді в логістиці ЗСУ. Він охарактеризував Гуляка як ініціативного, відповідального та ефективного лідера.

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін відзначив досвід Гуляка та його розуміння потреб війська.

Перед новим керівником "Укроборонпрому" поставлено ключові завдання: збільшення обсягів виробництва, завершення реформи державного сектора ОПК та розбудова ефективної антикорупційної інфраструктури.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 20 на 21 вересня вчергове атакували Україну ракетним та дроновим озброєнням

Як писали "Ми-Україна" раніше, Європейський Союз планує відновити обговорення посилення економічних санкцій проти росії на початку 2025 року, коли головування в блоці перейде до Польщі.

Головне