Гуменюк розповіла про підготовку ударів України по Криму: Філігранна робота

Гуменюк розповіла про підготовку ударів України по Криму: Філігранна робота

За кожним ударом, який українські військові наносять по окупантах, стоїть величезна робота, щоб виконати все бездоганно. Про це розповіла керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк в ефірі програми "Лінія фронту" на каналі "Ми-Україна".

"Кожному такому удару передує ціла низка подій розвідувальних, збір інформації, її перевірка. Виваження такої роботи, такого удару залежить від дуже багатьох факторів. І зрештою на залік, як то кажуть, він має виглядати бездоганно", - зазначила Гуменюк.

Також вона додала, що бездоганним ударом стала атака по штабу Чорноморського флоту і це відзначили навіть окупанти та колаборанти в Криму.

"Наприклад як з ударом по штабу Чорноморського флоту. Навіть окупаційна влада, колаборанти в захваті повідомили, що ніхто з цивільних не постраждав, жоден цивільних об’єкт не ушкоджено. Тобто браво, робота філігранна. І для того, щоб це було дійсно так, дуже багато підготовки має пройти, виважитись певний час, приціл затамувавши подих, "бавовна", - пояснила  Наталя Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", у понеділок вранці, 25 вересня, у тимчасово окупованому Криму над будівлею штабу Чорноморського флоту знову помітили дим. Також було чутно звук, схожий на вибух. Раніше у будівлю влучила українська ракета.

Головне