Гуменюк про вибори на ТОТ: Росіянам не вдалося примусити українців голосувати навіть автоматами

Гуменюк про вибори на ТОТ: Росіянам не вдалося примусити українців голосувати навіть автоматами

Росіянам навіть автоматами не вдалося змусити українців взяти участь у так званих виборах на окупованих територіях. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" заявила речниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк.

"Постійна присутність військових навколо ділянок все одно не змогла активізувати ту саму виборчу ініціативу, про яку росіяни так багато говорили. Циферки вони собі вже намалювали, практично всюди відзвітували про явку. В тому числі і по Херсонщині з переважанням 60% нібито явки виборців на ділянки. Але ми бачили і пусті ділянки виборчі, і відсутність активності людей, і навіть переховування людей від тих самих мобільних так званих виборчих груп, які приїжджали до приватної оселі з тим, щоб під дулом автомата змусити мешканців проголосувати. Тому, нічого в них не вийшло з цієї ініціативи", - зазначила Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", так звані вибори на тимчасово окупованих територіях це театр абсурду, заявив перший заступник голови Херсонської ОВА Юрій Соболевський.

Головне