Гуменюк оцінила загрозу від перекидання на південь резервів рф з Криму

Гуменюк оцінила загрозу від перекидання на південь резервів рф з Криму

Керівниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк оцінила загрозу від перекидання на південь російських резервів з окупованого Криму.

Про це вона розповіла в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За її словами, наразі це не критично, тож загрози не становить.

При цьому, як зазначила Гуменюк, на окупованому лівому березі Херсонщини можна спостерігати постійні маневри силами та засобами росіян. Їхній основний спосіб забезпечення власної безпеки - це переховування за цивільним населенням

Водночас загарбники маневрують у боях на Запорізькому напрямку. Так вони намагаються постачати сили та засоби на передову. Також туди частково підтягуються резерви з тимчасово окупованого Криму, що не створює критичної небезпеки.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у ніч на 3 жовтня на перегоні “Єнакієво-Вуглегірськ”, що на тимчасово підконтрольній росії Донеччині, вантажний поїзд наїхав на російський зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10”. Троє росіян загинуло на місці.

Головне