Губернатор Курської області набудував фейкові оборонні споруди на 10 млрд рублів

Губернатор Курської області набудував фейкові оборонні споруди на 10 млрд рублів

Губернатор Курської області росії Роман Старовойт набудував фейкові оборонні споруди на 10 млрд рублів.

Про це повідомила пресслужба Центру національного спротиву. Як зазначається, замість укріплень росіяни побудували імітаційні лінії оборони.

“Підпілля в Курській області надіслало фото імітації оборонних споруд, на які губернатор Старовойт витратив понад 10 млрд рублів”, − йдеться в повідомленні. 

За словами самого Старовойта, “роботи з укомплектування та будівництва двох посилених ліній оборони завершено у Курській області, робота проводилася спільно з Міністерством оборони росії та Прикордонним управлінням Курської області”. Третя лінія оборони начебто має “буде готова до 5 листопада”.

Водночас поруч з "лінією оборони" не можна побачити ні одного військовослужбовця. За інформацією Центру нацспротиву, майже вся лінія державного кордону пуста.

"Інколи прибуває артилерія для обстрілу мирного населення України, та спецпідрозділи ГРУ та ССО зс рф для проведення терактів на території Сумської області", - розповіли в Центрі нацспротиву.

Усе пов’язано з імітацією бурхливої діяльності військових агресора в прикордонні.

Нагадаємо, частина Курської області залишилася без світла. Місцева влада заявляла, що причиною знеструмлення в регіоні стала атака на електричну підстанцію у селі Попово-Лежачі. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Курській області рф спалахнула масштабна пожежа на території підприємства “Белполь”. Причиною пожежі нібито стала атака безпілотника на вишку зв’язку. Вогонь розповсюдився на 2000 “квадратів”. Російське МНС каже, що гасили пожежу 40 рятувальників та 10 машин. Інформація про постраждалих не надходила.

Головне