Google запустить кампанію, яка боротиметься проти фейків у ЄС

Google запустить кампанію, яка боротиметься проти фейків у ЄС

Google планує розпочати кампанію боротьби з дезінформацією в 5 країнах Європейського Союзу напередодні парламентських виборів
Про це повідомляє видання Reuters.

Цей проєкт є можливістю охопити громадян у країнах з найбільшою кількістю виборців у ЄС, використовуючи місцевий досвід компанії в цих регіонах.

У рекламі використають "пребанкінг", вони будуть спрямовані на те, щоб допомогти глядачам визначити маніпулятивний контент, перш ніж зустріти його.

А тим, хто дивиться рекламу на YouTube, будуть пропонувати заповнити коротку анкету з кількома варіантами відповідей, аби зрозуміти, що вони дізналися про дезінформацію.

Нагадаємо, CEO Google Сундар Пічаї попередив своїх співробітників про нові звільнення у 2024 році на тлі розвитку технологій штучного інтелекту. За підсумками минулого року штат техногіганта скоротився на 12 000 людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google святкує 25 років: історія та маловідомі факти про одного з найбільших техногігантів у світі

Як писали "Ми-Україна" раніше, директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крісталіна Георгієва заявила, що близько 40% робочих місць у світі можуть постраждати через розвиток технологій штучного інтелекту, "деякі з них можуть зникнути".

 

Головне