Головна подія контрнаступу ще попереду, - Резніков

Головна подія контрнаступу ще попереду, - Резніков

Головна подія контрнаступу це не звільнення групи сіл останніми тижнями, які перебували під російською окупацією.

Про це заявив голова Міністерства оборони Олексій Резніков в інтерв'ю Financial Times.

"Коли це станеться, ви все це побачите... Усі все побачать", - наголосив Резніков.

Він закликав не надавати значення повідомленням ЗМІ про повільне просунення України проти добре укріплених російських. За словами очільника оборонного відомства, основні резерви військ України, зокрема більшість бригад, нещодавно навчених на заході та оснащених сучасними танками та бронетехнікою НАТО, ще не задіяні в операції.

Резніков також зазначив, що заколот, який стався в росії минулими вихідними, продемонстрував фундаментальну слабкість режиму президента Володимира Путіна. Однак міністр застеріг від того, аби робити ставку на подальші "заколоти та заворушення" заради успіху на полі бою.

Рєзніков додав, що заворушення в Москві можуть спонукати західні столиці ще більше збільшити постачання зброї для допомоги Києву. Він вважає, що українська армія продовжує завдавати тяжких втрат російським військам, використовуючи руйнування як інструмент, а "звільнення українських земель як мету".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, голова Міністерства оборони України Олексій Резніков розповів, що 2023 рік стане переломним у війні з росією. Україна повинна перемогти.

"Я відчуваю, що ми переможемо у цій війні, тому що ми воюємо за свою країну. Цей рік стане переломним”, – сказав міністр.

Резніков також додав, що Україна повинна перемогти у війні.

Головне