Федоров про повістки в "Дії": Цього не буде

Федоров про повістки в

Повістки у "Дії" впроваджувати не будуть. Про це заявив віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров в інтервʼю 24 каналу.

Відповідаючи на питання, чи може Мінцифри запровадити повістки у "Дії" з огляду на те, що нині розглядається можливість зміни правил мобілізації, Федоров відповів заперечно.

"Повісток в "Дії" не буде. Ми про це говорили, і зараз я підтверджую це. Впроваджувати повістки в "Дії" не планується взагалі. Тому цього питання немає сьогодні на порядку денному", - заявив Михайло Федоров.

Як відомо, очільник Мінцифри вже неодноразово наголошував на тому, що повісток у "Дії" не буде. Проте попри всі запевнення міністра розмови навколо цієї теми продовжуються.

Нагадаємо, раніше голова ГУР Кирило Буданов заявив, що рекрутингова кампанія до Збройних сил України, яку Міністерство оборони розпочало минулого місяця, не зможе забезпечити необхідний приплив нових військовослужбовців до української армії.

Як повідомляли "Ми-Україна", військовий експерт Олексій Гетьман заявив, що українцям варто усвідомити - військова служба є необхідною, оскільки це боротьба за наше існування, і альтернативи мобілізації не існує.

Головне