Естонія хоче перейняти досвід України у відбитті атак дронів

Естонія хоче перейняти досвід України у відбитті атак дронів

Естонія хоче перейняти досвід України у відбитті атак дронів. Про це повідомляє видання ERR.

Грунтуючись на досвіді війни на території України Міністерство оборони Естонї може почати розробку мобільного захисту від дронів.

Українці створили ефективну багаторівневу систему ППО, яка здатна успішно збивати російські безпілотники, навіть якщо вони прилітають цілими зграями, так повідомляє міністерство країни.

Зазначили, що завданнями міністерства є захист критично важливих об'єктів і створення контрольно-пропускних пунктів, що вже було відпрацьовано під час навчань Ussisõnad.

Нагадаємо, країни G7 наблизилися до конфіскації активів рф для України. Про це повідомляє Financial Times. Тема конфіскації може стати предметом обговорення лідерів G7 на зустрічі 24 лютого 2024 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, мер Лондона відмовився передати Україні автомобілі, які підлягали утилізації. Про це повідомляє видання The Daily Telegraph.

Видання посилається на листування Садіка Хана та мера Києва Кличка. Останній ще у вересні запропонував британському посадовцю відправити автівки задля рятувальних цілей. Однак, Хан відмовив, аргументувавши це тим, що програма утилізації Ulez повинна приносити користь лондонцям з "економічної, соціальної та екологічної точок зору".

 
 

Головне