Ексзаступнику секретаря РНБО Сівковичу повідомили про підозру в держзраді

Ексзаступнику секретаря РНБО Сівковичу повідомили про підозру в держзраді

Колишньому заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони України Володимиру Сівковичу повідомили про підозру в державній зраді. Про це повідомили у відомстві.

"Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру в державній зраді колишньому заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони Володимиру Сівковичу", - йдеться в повідомленні.

Сівкович неодноразово зустрічався з представниками рф та отримував від тодішньої української влади вказівки, зокрема щодо придушення протестних акцій після відмови України від асоціації з ЄС.

У бюро зазначають, що після початку студентських протестів на майдані Незалежності Сівкович почав утілювати плани рф.

Нагадаємо, за минулу ніч росіяни обстріляли два дитсадочки та школу на Херсонщині. Про це повідомили в пресслужбі Херсонської ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) оголосили набір добровольців в команду, яка упродовж року житиме в симуляції життя на Марсі. Людям, які долучаться до програми, доведеться жити в марсіанському середовищі, надрукованому на 3D-принтері, в Космічному центрі NASA в Х'юстоні. 

Головне