Ексочільнику Кримського главку СБУ Кулінічу продовжили запобіжний захід

Ексочільнику Кримського главку СБУ Кулінічу продовжили запобіжний захід

Колишньому голові ГУ Служби безпеки у Криму Олегу Кулінічу суд продовжив запобіжний захід ще на 60 діб. Про це повідомив адвокат підсудного Дмитро Паламарчук.

Його підозрюють у державній зраді.

"У Печерському суді столиці немає спеціального приміщення для слухання справ, які можуть містити державну таємницю. Також суд не має належної кількості суддів, які мають допуск до державної таємниці. Тому, відповідно не буде можливості сформувати колегію з трьох суддів для слухання цієї справи", — сказав Андрій Наход.

Сторона захисту звернулася з апеляційною скаргою. Стан здоровʼя Кулініча не задовільний, і тому суд ухвалив рішення, яке дозволяє експосадовцю лікуватися поза межами ізолятора.

Нагадаємо, глава Міністерства закордонних справ Португалії Жоау Гомеш Кравіньо заявив, що якщо президент рф Володимир Путін досягне успіху у війні в Україні, то наступними жертвами будуть інші члени євроатлантичної спільноти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, європейська комісія не додасть жодних нових заборон на імпорт до свого наступного, 13-го пакету санкцій проти росії.  27 країн ЄС мають намір ввести нові санкції проти росії до другої річниці вторгнення рф, 24 лютого.

 

Головне