Двох суддів Київського апеляційного суду відсторонили від роботи

Двох суддів Київського апеляційного суду відсторонили від роботи

Двох суддів Київського апеляційного суду відсторонили від роботи, їх підозрюють у хабарі. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Суддю, який разом з іншими трьома суддями цього суду підозрюється в одержанні хабаря у розмірі 35 000 доларів за ухвалення рішення про скасування арешту майна.

Йдеться про суддю Віктора Глиняного. 7 грудня Вищий антикорупційний суд обрав йому запобіжний захід ВАКС обрав запобіжний захід третьому судді Київського апеляційного суду, якого викрили на хабарі у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, яка склала майже 5 мільйонів гривень.

Строк відсторонення визначений до 30 січня 2024 року.

Нагадаємо, принц Гаррі отримає 140 тисяч фунтів стерлінгів компенсації від британських таблоїдів за незаконний збір інформації. Про це пише видання Hello.

Як виявилося журналісти роками незаконно прослуховували його розмови.

Як писали "Ми-Україна" раніше, спеціалісти компанії "Київстар" продовжують роботи з відновлення мережі після масштабної хакерської атаки, що сталася 12 грудня. Нині у низці областей України крім зв'язку абонентам вже доступний і мобільний інтернет. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Головне