Двоє співробітників ДСНС загинули внаслідок повторного обстрілу Запоріжжя, – МВС

Двоє співробітників ДСНС загинули внаслідок повторного обстрілу Запоріжжя, – МВС

Двоє співробітників ДСНС загинули 15 листопада внаслідок повторного обстрілу російськими військами Запоріжжя. Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі.

За його словами, у середу, 15 листопада, російські війська вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру в Запорізькій області. Внаслідок цього виникло загоряння.

Через кілька хвилин після атаки на місце прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. У цей момент окупаційні війська завдали другого удару по місцю події. Через обстріл там загинуло двоє рятувальників ДСНС.

"Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34… Ще троє рятувальників отримали травми. Також постраждали четверо цивільних громадян", - розповів Ігор Клименко.

Глава МВС висловив співчуття близьким загиблих пожежників.

Нагадаємо, у Харківській області внаслідок російського обстрілу було пошкоджено газопровід середнього тиску. Наразі проводяться ремонтні роботи. Як зазначається, через пошкодження газопроводу без газу опинились приблизно 300 споживачів. Наразі більшості вже повернули блакитне паливо.

Водночас проводять ремонтні роботи на енергетичних об’єктах, які також були пошкоджені обстрілами з боку загарбників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вранці у середу, 15 листопада, гатили ракетами по одному з населених пунктів в межах Запорізького району. Внаслідок атаки є загиблих та поранені. Три ракетних удари ворог здійснив за менш ніж півгодини, атака тривала з 9:50 до 10:18. Під обстрілом вкотре опинилась цивільна інфраструктура. 

Головне