Дві громадянки України загинули внаслідок зіткнення поїздів у Чехії, - МЗС України

Дві громадянки України загинули внаслідок зіткнення поїздів у Чехії, - МЗС України

У Міністерстві закордонних справ повідомили, що через лобове зіткнення потягів у Чехії, один з яких – пасажирський експрес з причепними вагонами до Чопа, загинули дві громадянки України. Про це повідомили в МЗС України.

"За попередньою інформацією, загинуло чотири особи. Серед них дві громадянки України, громадянство інших загиблих уточнюється. Ще 34 особи зазнали незначних поранень та отримали медичну допомогу на місці. Окремих осіб доставлено до медичних закладів міста Пардубіце та Градець Кралове", – повідомила консульська представниця Вікторія Ші.

Внаслідок аварії загинули четверо людей загинуло, десятки постраждали, серед загиблих є громадяни України.

"Консульська посадова особа консульства України у Брно перебуває на місці події та на постійному зв’язку з рятувальними та правоохоронними відомствами", – додали у повідомленні. 

Нагадаємо, російські війська продовжують тероризувати мирне населення України, завдаючи ударів по житлових кварталах. Протягом 5 червня зафіксовано 2223 ворожих обстрілів в Донецькій області, внаслідок яких загинули чотири людини, а 14 отримали поранення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головне управління розвідки провело атаку у Чорному морі, унаслідок цього знищено рейдовий ворожий буксир "Сатурн". Про це повідомило Головне управління розвідки МО України.

 

Головне