Два зрадники, які воювали проти Сил оборони та штурмували Авдіївку, отримали по 15 років тюрми

Два зрадники, які воювали проти Сил оборони та штурмували Авдіївку, отримали по 15 років тюрми

По 15 років тюрми отримали два зрадники, які обстрілювали позиції Сил оборони та штурмували Авдіївку. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"Обидва бойовики обстрілювали з автоматичної зброї бойові позиції підрозділів ЗСУ в районі Авдіївки. Українські захисники захопили зловмисників у полон під час ворожих штурмів міста у червні та наприкінці 2023 року. За матеріалами української спецслужби суд визнав їх винними та призначив обом 15 років тюрми", - йдеться у повідомленні.

Його призначили на посаду стрільця у складі 115-го стрілецького полку рф та відправили до місця дислокації загарбників поблизу Горлівки.

Одним із засуджених є мешканець тимчасово окупованого Донецька. У перший день повномасштабного вторгнення рф він добровільно "мобілізувався" до окупаційних угруповань Південного військового округу росії.

Нагадаємо, сьогодні зранку у Львові через густий туман сталася ДТП за участі близько 27 авто. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомляє патрульна поліція, три аварії одночасно сталося на Скнилівському мості. Обійшлося без постраждалих.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вночі 21 березня армія Польщі підняла у повітря винищувачі через масований ракетний удар росії по Україні. Про це повідомили у відомстві.

Головне