ДТП з українцями в Польщі: стала відома попередня причина аварії

ДТП з українцями в Польщі: стала відома попередня причина аварії

Аварія, яка сталась 21 грудня вранці з мікроавтобусом з української реєстрацією та призвела до смерті 17-річного українця, могла статись через перевтому водійки транспортного засобу. Таку версію ДТП в коментарі Укрінформу озвучила речниця поліції міста Томашів-Любельський Малгожата Павловська.

Вона додала, що жінка, так само як і керманич Volvo, в який врізався мікроавтобус були тверезі. Як виявилось, водії обох машин є громадянами України. 

Оновлені дані по автопригоді свідчать про загибель однієї особи. Ще восьмеро людей опинилися на лікарняних ліжках в результаті зіткнення. 

Усіх учасників ДТП буде опитано правоохоронцями, коли дозволять медики. 

У поліції Любліна ще вранці повідомили, що водій транспортного засобу з українцями на борту вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. 

Нагадаємо, у результаті ДТП поблизу села Даргов в Словаччині 17 грудня, постраждали вісім з 53 пасажирів автобуса, який слідував із Відня до Києва.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні, 20 грудня, столичний Святошинський райсуд продовжив запобіжний захід колишньому судді Олексію Тандиру, який у травні насмерть збив на блокпосту в Києві 23-річного нацгвардійця. За рішенням суду, колишній голова Макарівського райсуду Київської області перебуватиме у СІЗО до 17 лютого без можливості внесення застави.

 

Головне