ДТП на блокпосту у Києві: обвинувачення щодо водія, який насмерть збив військового передали в суд

ДТП на блокпосту у Києві: обвинувачення щодо водія, який насмерть збив військового передали в суд

Співробітники поліції завершили розслідування смертельної дорожньо-траспортної пригоди, яка сталася на блокпосту в Києві 25 липня, в результаті загинув військовий. Слідчі скерували до суду обвинувальний акт. Про це інформує поліція Києва.

Правоохоронці зібрали доказову базу і провели низку експертиз у кримінальному провадженні щодо 23-річного водія автомобіля Volkswagen.

"Легковик у ніч на 25 липня на проспекті Берестейському на великій швидкості скоїв наїзд на двох бійців Національної гвардії, які несли службу на блокпосту. 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річний товариш по службі потрапив до лікарні", - йдеться в повідомленні. 

Крім того, чоловік, який керував транспортним засобом протаранив ще дві автівки, в одній з який перебував військовий ТЦК.

Водієві інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Поліцейські розповіли, що обвинувальний акт скеровано до Святошинського районного суду.

Нагадаємо, що у Києві на блокпосту водій збив двох військовослужбовців, одного насмерть – розпочато розслідування.  

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Польщі в неділю, 19 листопада, автобус із українцями потрапив в дорожньо-транспортну пригоду, в результаті загинули дві жінки та шестирічна дитина.

Головне