Другий день ворог обстрілює Запоріжжя КАБами – близько трьох місяців вони цього не робили

Другий день ворог обстрілює Запоріжжя КАБами – близько трьох місяців вони цього не робили

Вороже військо відновило обстріли Запорізької області керованими авіаційними бомбами (КАБ) після майже трьох місяців перерви. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у ефірі "Ми-Україна".

Вже другу добу під ударами опинилися Степногірська, Комишуватська та Оріхівська громади.

За минулу добу зафіксовано 10 ворожих обстрілів регіону. Внаслідок атак одна людина загинула, дві жінки отримали поранення і були госпіталізовані, ще один чоловік відмовився від медичної допомоги.

Ситуація ускладнюється тим, що ворог атакує населені пункти, розташовані лише за 15-20 км від обласного центру, загострюючи становище на Запорізькому напрямку фронту.

"Другий день Степногірську, Комишуватську, Оріхівську громади ворог обстрілює КАБами. За вчорашній вечір та ніч ворог 10 разів обстрілював територію області", – зазначив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Нагадаємо, через російську атаку керованими авіабомбами по території Запорізького району загинула одна жінка, ще двоє осіб отримали поранення. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, найінтенсивніші бойові дії за минулу ніч відбувалися на Курахівському та Покровському напрямках. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Руслан Музичук, речник Національної гвардії України.

 

Головне